Ring oss på telefon 95 52 09 67, eller bruk kontaktskjemaet nedenfor.

 
 
 
 
 

Blodprøver og andre prøver

Hos oss kan du ta blodprøver. Vi har et bredt tilbud av analyser. Prøvesvar fås via link på SMS umiddelbart når prøvene er ferdig analysert. Normal svartid ca. en virkedag.


Eksempler på prøver:

Diverse allergener: Matprodukter (f.eks. nøtter, egg, melk, hvete), planter, dyr, insekt og mugg.


Diverse sykdommer og helseutfordringer: Cøliaki, laktoseintoleranse, hormonforstyrrelser, overgangsalder, glukose (blodsukker), insulin, kolesterol osv.


Generelle blodprøver (eksempler): Hemoglobin (blodprosent), jern, elektrolytter (f.eks. natrium og kalium) sporstoffer (f.eks. magnesium), vitaminer (f.eks. B- og D-vitaminer).


Vi utfører også urintester.

I tillegg til de oppførte prøvene, har vi et stort antall av tester tilgjengelig. Spør oss om hvilke prøver du ønsker, og vi setter sammen en pakke til deg (link til kontaktskjema m/telefonnr 955 20 967). Fullstendig oversikt over tester finner du her.


For alle prøver gjelder at ved patologiske eller usikre funn, vil vi anbefale å ta kontakt med din fastlege. Vi tilbyr for tiden ingen personlig kontakt med lege i forbindelse med prøvetaking.


For bedrifter

Vi utfører alle våre tester ute hos bedriftene.


For alle prøver gjelder at ved patologiske eller usikre funn, vil vi anbefale å ta kontakt med din fastlege. Bedriftslegen kan bidra med utfyllende informasjon og gi råd i forbindelse med prøvesvarene.


For Covid-19 test, klikk her.